Duivelsberg (1012)
Nijmegen-Berg en Dal

De Duivelsberg zoals hij genoemd wordt is niet de originele naam, deze naam is er aangegeven door de volksmond maar de andere naam heeft een héél andere betekenis en heeft niets, maar dan ook niets met de Duivel te maken! Nee: de oude naam komt van Duitsland daar had het de naam: Duffelt en zo is de naam Duivelsberg ontstaan.

Spookt , is behekst en er gebeuren rare dingen.

Zeggen de bewoners in de omgeving !
We gingen op onderzoek en hier is het verslag, met nog een rariteit ! Een Spookhond ?De Duivelsberg van uit de lucht op deze plek gebeuren rare dingen zeggen ze in Nijmegen en omgeving, maar even dit ; boven op de Duivelsberg is het prettig vertoeven , niks mis mee. Een soort van Keltische energie straalt er van uit.  Is ook een plek waar Wicca's hun nachten houden. Het bosgebied er om heen is onrustig op bepaalde plaatsen. En daar hangt de negatieve sfeer. Ook werden er veel Positieve Entiteiten vastgehouden en die zijn in de nacht na afloop van de opnames bevrijd! Het zal een héél stuk rustiger zijn in en om de Duivelsberg.

  

Gelijk als je aan komt rijden in de eerste bocht aan de linkerkant ligt dit terrein en dat is super heftig ! Later bleek dat op deze plek mensen zijn opgehangen. Bij het eerste moment bij de foto uit het raam van de auto stond er al een en de tweede foto even uitgestapt geeft ook een krachtveld aan en dit terwijl het een heldere dag en nacht was.

  

Op verschillende plaatsen in het bos zijn één of meer plekken die heftig zijn. Deze foto's zijn genomen zonder flits !

  

Ook bovenstaande foto's zijn genomen zonder flits. We werden in de gaten gehouden .Ik wist wat ik daar moest doen

  

De beroemde Kabouterboom . 450 jaar oud.Aan de andere kant van de Kabouterboom zei ik nog "dit is heftig " en zie Orbjes komen te voorschijn. Foto zonder flits.

    

De nachtopnames : 
Grote Motte, het pad naar de kleine Motte. 
Op een gegeven moment stonden er allemaal Entiteiten op me heen die weg wilden van deze plek.

 

Pikdonker en een heldere nacht ,op de grote motte ook een Orbje.

  

Orbjes verscholen ,we werden gewoon in de gaten gehouden

 

Hier werden vrouwen die van hekserij werden beschuldigd veroordeeld.

Hier naar deze plek moest ik naar toe! Ooit in het ver verleden zijn op deze plek Heksen terechtgesteld. Schuldig en of Onschuldig maakt niet uit. Er was iets op die plek wat riep dus dwars door het bos er naar toe en het vreemde was wel dat in dit gedeelte van het bos mensen verdwaalden en wij liepen er in één keer naar toe, de spanning liep op en dat was duidelijk te merken. Ik  voelde iets en er waren enkele positieve Heksen die met mij mee wilden hun vrijheid tegemoet. Nou prima en die negatieven daar maar even te grazen genomen.

Wat ook een bekend verhaal is,de schoolmeester uit het dorp zou op deze plek zijn vrouw vermoord hebben. Hij zou haar in dit water hebben gegooid, mis helemaal niet waar ! Dit verhaal is nu zo'n 70 jaar geleden en die man heeft het heel moeilijk gehad er mee en is letterlijk het dorp uitgevlucht ! Zo kan je zien wat mensen elkaar aan kunnen richten met roddels. Wel zijn er andere dingen gebeurd, vandaar dat het zo heftig aanvoelt deze plek.

Zoals de Gravin die haar man vermoord heeft en er nog steeds ronddoolt door de bossen van de Duivelsberg.
Zij woonden bovenop de Duivelsberg en is in de 2e Wereldoorlog door de Duitsers leeg gehaald en is het hele houtenhuis verbrand.

Ook in het nabij gelegen Horeca bedrijf heeft personeel wel eens kinderstemmen gehoord. Veel verhalen doen de ronde, het zijn legendes, sagen en héél veel verzinsels, maar één ding is duidelijk het is een uniek stukje Paranormaal gebied en Nijmegen heeft de oudste historie op het gebied van Heksen en dat waren niet alleen vrouwen, néé er zijn veel mannelijke heksen ook geweest (1480) en ver daarna !

En nu wel een heel rare foto !

In mijn onderzoeken naar Paranormale Activiteiten heb ik zelf meerdere foto's getrokken waar dieren op stonden. Ik kon het alleen nooit bewijzen, omdat de foto's door mij alleen waren gemaakt. Vaak heb ik van mensen foto's gezien waar een of onbekend of hun overleden huisdier op heeft gestaan en dan waren ze héél verbaasd, dit kon toch niet ?

Jawel het kan wel!  Alleen wil ik het bewijs vast hebben staan. Alle foto's die ik heb gezien waren in kleur en leken net echt, je zag geen verschil er op en nu heb ik er weer zo één, duidelijk zichtbaar een hond in het bos, maar Ik fotografeer nooit mensen en of dieren. Ook Robbie die mee was heeft geen hond gezien, alleen geen van tweeën kan het met zekerheid zeggen, maar raar vinden we het wel en we kunnen niet zeggen met 100% zekerheid "Dit is een Spookhond " U mag oordelen !

   

Voor 98% weten wij zeker dat we geen hond hebben gezien in het bos.
Update : Ik heb de foto uitvergroot omdat het je toch steeds bezig houd, maar alles heeft een schaduw!
Maar niet de hond en dat is toch vreemd!

De film beelden overdag en nacht waren van een perfecte kwaliteit ,alleen de nachtopnames hadden geen bewegende beelden opgeleverd. Jammer, maar ja kan ook niet iedere keer feest zijn.De plattegrond van de Duivelsberg, de pijltjes geven de heftigste plekken aan .
Documentaire

EEN PAGINA TERUG | HOME | SHOP | CONTACT | TGH-FILM | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie