Het was meteen raak. Het glas ging als een gek over het bord heen. Een meid aan het woord. 20 jaar oud. Toen we haar vroegen wat ze nodig had bleek dat ze vast zat en hulp nodig had. Ze was vermoord in het jaar 2000 en de moordenaar die liet haar niet gaan. Komt er plots een geluid uit de keuken en verschuift het glas snel naar “niet gaan”. Dat was dus de moordenaar die in de keuken stond alles in de gaten te houden!

Je komt wat tegen met glaasje draaien. Positieven die hulp nodig hebben weten hun weg te vinden naar hier. Alsof ze weten dat er hier wat aan de hand is en hier de juiste man kan gevonden worden. Ze worden vast gehouden, zijn iemand kwijt, willen naar boven toe, hebben fouten gemaakt en willen deze recht zetten,… De lijst in eindeloos van wat ze komen doen.

Zowel positief als negatief komt wel is even langs. Maar let op! Hoe maak je het onderscheid? Ze houden je maar al te graag voor de gek en de antwoorden die ze geven zijn heel misleidend. Een moordenaar van 50 jaar oud komt zich voor doen als een jongen van 15 die zijn mama mist. Het begint leuk en onschuldig tot de waarheid naar boven komt. Dan voel je de spanning en woede zo stijgen in de kamer! Het gaat snel van iets leuks naar iets waar je mee wil stoppen maar niet kan.

Een moordenaar komt even schelden. Lafaard! Waarom dan? Omdat Joost negatieven dood doet en dat mag niet volgens hem. Nou daar denken wij wel even anders over…

Komt er iemand aan het bord heel snel even “hoi” zeggen. Ze heeft een waarschuwing en het glas laat “stop er mee” zien. Op de vraag waarom komt maar 1 antwoord “Demoon” en weg is ze. Nou dat belooft niet veel goeds!
Het duurt niet lang of de demoon is er. De antwoorden op de vragen worden steeds grimmiger. Hij is altijd boos en komt ons pijn doen. Het glas moet voortdurend tegen gehouden worden of het vliegt van het bord af. Hij wil het glas kapot hebben en dat zegt hij ook! De kamer word nu helemaal ijskoud. Je voelt de kracht van de demoon stijgen naarmate die meer boos word. De tafel begint te trillen op zijn poten. De meiden krijgen een klap op hun schouder en Toby word van zijn stoel gesmeten! Zijn ogen zijn gitzwart geworden en zijn blik is helemaal veranderd. Hij is bezeten! Nadien vertelt hij dat hij wel wou lachen maar niet meer kon. Heel vreemde ervaring!

Ja het gaat er heftig aan toe! De meiden willen er mee stoppen maar Joost overtuigd hun om toch nog even door te gaan.


Er word wel is gevraagd waarom dat zo hard moet gaan als er opgetreden word tegen de negatieven? Je zit in een strijd met hun. Het is oorlog. Ze hebben geen goede bedoelingen en ze zullen je een oor aan naaien hoor. Dus moet je ook niet zachtaardig tegen hun zijn. In Schotland is er een exorcist die de strijd aan ging met een bekende poltergeist. Die is dood terug gevonden op het kerkhof en de poltergeist die gaat nog steeds vrolijk verder. Zo zie je maar de kracht die uitgaat van negatief. Daar valt niet mee te lachen! Alleen een exorcist met kennis van zaken weet hoe hij dit moet aanpakken.

Denk goed na eer je gaat glaasje draaien! Je weet nooit wie er naar het bord komt en wat hun bedoeling is.

INDEX


INDEX

INDEX

INDEX

www.exorcistonline.eu © TGH Film The Ghosthunter, all rights reserved, copyright De complete film staat op Video On Demand Channel