Het duurde een tijd eer het goed op gang kwam maar eens die er was, was het meteen goed raak! Een ridder uit de Middeleeuwen kwam aan het tafeltje antwoord geven. Hij deed zich eerst voor als een kasteelheer maar viel al snel door de mand. De man had mensen vermoord en na wat vragen bleek dat hij bij de Heren van Gelere hoorde. Die stonden al gekend als geen beste te zijn. Een waar schrikbewind hebben ze gevoerd in de Middeleeuwen! Belasting niet betaald, dan werd je vermoord. Dit had de ridder dus ook gedaan. Bleek dat er nog meer aan de hand was met hem. Hij was kwaad en op Joost nog wel! Waarom dat dan? Hij was zijn oude makkers kwijt. Overal had hij gezocht maar niemand meer gevonden. Ook in de bossen rond Tilburg en wat blijkt nu? Dit gebied was aangepakt door Joost terwijl de ridder even weg was. Dan kwam hij terug en niemand te vinden. Dit maakte hem kwaad en nu dacht die even wraak te komen nemen.
maar nu was hij aan de beurt!

INDEX INDEX INDEX

INDEX


Er zijn veel Sages en Legendes van en over de Heren van Gelre. Het waren echte mafketels. Als ze het niet aanstonden werd je opgehangen. Ook is er het verhaal dat ze ruzie hadden met de buurman. Zij wilde de grond en Kasteel van hem kopen maar dat deed die niet. Toen hebben ze het afgedwongen en daarna opgehangen dus zaak was opgelost.

In Tilburg zaten ze ook en ook daar is veel gemoord. Het terrein waar nog entiteiten zaten die de boel daar terroriseerde
is door een Exorcist aangepakt en nu jaren later stond die daar in de kamer! Waar zijn mijn vrienden?
Tja en toen is die er achter aan gevlogen. Maar het was een harde strijd. Ga dit nooit doen want echt dit ga je verliezen !

www.exorcistonlin.eu © TGH Film The Ghosthunter-all rights reserved-copyright