Pendelen


Ook een Ghosthunter moet af en toe contact kunnen leggen met Genezijde ,want anders sta je ergens midden in de rimboe en je wil wat weten maar heb niks onder handbereik om contact te maken.Ik noem mijn pendeltje dan ook mijn gsm met Boven. Op internet kwam ik sites tegen met een pendel cursus van af 30 tot 60 euro inclusief de koffie. Duur bakkie. Want pendelen is voor je bestemd of niet welke cursus je ook gaat doen over pendelen als het niet wil dan blijft hij stil hangen. Laatst ontmoete ik iemand en die noemde zich "pendelmedium", nou toen vlogen echt mijn veters uit mijn schoenen.

De aanschaf van een pendel.

Iemand die wil gaan pendelen neemt eerst een klosje garen en knoop daar iets aan geeft niet wat. Dan ga je vragen of je een begeleider om je heen hebt die eventueel dat pendeltje wil bedienen. Komt er beweging in dan noemen we dit dat hij antwoord geeft, dit zal de eerste tijd moeten wennen en zal hij  niet voluit uitslaan, maar oefening baart kunst. Wel het handje stil houden en niet stiekem mee  bewegen! Kijk nu je pendel beweegt ben je al een stap verder dan kan je naar de winkel stappen en een echt pendeltje aanschaffen, want je weet nu dat het werkt. Dan ga je langzaam het opbouwen met je begeleider(s), stap voor stap en buiten dat, je voelt je nu een heel gelukkig mens want je hebt de cursus van 30 of 60 euro al verdiend! Vergeet vooral niet je nieuwe pendel eerst te reinigen, je weet nooit wie er nog meer aan heeft gezeten!

De werking.

Zoals ik heb afgesproken met mijn begeleiders ,heel simpel van voor naar achteren is "Ja" en van links naar rechts is "Nee" rond draaiend naar links "weet niet" en ronddraaiend naar rechts is "misschien" heb nog wel meer afspraakjes met bewegingen maar dit zijn de meest voorkomende.

Voor mij is het belangrijk dat ik weet wie mijn pendel bedient, want ik kom op plaatsen waar ook negatieven Entiteiten aanwezig zijn en die schuwen bepaald niet om de pendel te gaan bedienen en je foute antwoorden gaan bezorgen. Dus heb ik mijn strikvragen die alleen mijn begeleider weet. (wel je gedachten dan op nul zetten en niet aan de antwoorden gaan denken, want dan weet de tegenpartij dit ook en werkt het niet )! En zo bouw je langzaam een band op tussen jou en je begeleider, via de pendel.

En ding moet wel duidelijk zijn : je kan nooit iets voor je eigen vragen! Bijvoorbeeld gezondheid, lotto of krasloten etc. Daar komen geen goede antwoorden op , maar buiten dat daar zijn ze niet voor. Ook mag je niet ongevraagd over anderen vragen stellen, dat is een ongeschreven wet! Wel kun je oefeningen doen met bijvoorbeeld ; hoeveel olifantbeeldjes staan er in de kamer en dan zal de pendel precies aangeven het aantal. hij gaat dan van 1-2-3-4 steeds op ja en dan op 5 naar nee dus 4 olifantjes. En zo zijn er meer dingen te bedenken tot oefeningen.

Reinigen van de pendel.

De een zegt dit de ander dat maar een pendel werkt met kosmische krachten en die bestaan uit water,vuur ,lucht en aarde. Dus even een paar uur in de aarde dan boven een kaars en afspoelen met water en schoon is die weer.

Tips

Als je nou net van het werk komt ,ga dan niet gelijk pendelen. Doe dit als je uitgerust bent en lekker in je vel zit,dan komen ook de beste antwoorden. Vraag ook eerst aan je pendel; mag ik pendelen? Kan ik pendelen ? Krijg ik een eerlijk antwoord? Zegt die nee probeer het dan een andere keer! Forceer niets!

Dit zijn de grond beginselen van het pendelen, hoe meer je oefent hoe beter de antwoorden. Als er niets gebeurd met de pendel en hij wil niet bewegen wacht dan een paar dagen , het zal niet de eerste keer zijn dat de pendel pas gaat werken na een paar weken. Geef de moed niet op.

En dan nog even dit : Er zijn van die mensen die denken en het dan ook hardop zeggen dat pendelen gevaarlijk is!

Pendelen is niet gevaarlijk ,je kan verkeerde antwoorden krijgen, dat wel , maar het is niet zo dat het net zo gevaarlijk is als glaasje draaien. Maar ja je hebt altijd voor en tegenstanders en dat zal altijd zo blijven. Ik heb nog nooit een negatieve Entiteit moeten opruimen als gevolg van pendelen , wel van het glaasje draaien!EEN PAGINA TERUG | HOME | SHOP | CONTACT | TGH-FILM | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie